Mladićima za tučnjavu na cesti nasuprot varaždinskog kafića - 760 kn kazne

| 1.2.2018. u 09:26h | Objavljeno u Crna kronika

Zbog narušavanja javnog reda i mira, odnosno sudjelovanja u tučnjavi, dvojica mladića s kneginečkog područja moraju platiti novčanu kaznu od po 760 kuna.

Naime, Prekršajni sud u Varaždinu-Stalna služba u Novom Marofu je protiv dvadesetšestogodišnjaka i dvadesettrogodišnjaka izdao prekršajni nalog te su proglašeni krivima jer su narušavali javni red i mir na naročito drzak i nepristojan način 16. srpnja prošle godine ujutro, oko 5.20 sati nasuprot kafića Narca u Varaždinu.

Bez ikakvog povoda i razloga, njih su dvojica najprije fizički napali drugog mladića, odnosno izudarali ga rukama i nogoma po glavi i tijelu, a nakon što su se u sukob umiješali njegova prijateljica i prijatelj da bi sve smirili, napali su i njih, izudaravši ih rukama po glavi i tijelu. Svo troje je uslijed fizičkog obračuna zadobilo povrede po tijelu u vidu oguljotina.

Zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, PU varaždinska je protiv dvojice mladića donijela optužni prijedlog, dok je sud izdanim prekršajnim nalogom obojici naložio plaćanje novčane kazne od 760 kuna. Protiv njega stranke imaju pravo prigovora.

Označeno u