Mladić (19) pijan prebrzo vozio pa završio na krovu Foto: Ilustracija

Mladić (19) pijan prebrzo vozio pa završio na krovu

M.P./Varaždinske vijesti | 27.2.2017. u 11:39h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se ukupno devet prometnih nesreća od čega tri s ozlijeđenim osobama, a šest s materijalnom štetom.

Na županijskoj cesti između Jalžabeta i Šemovca u petak oko 7.15 sati ozlijeđena je 45-godišnjakinja. Vozeći se u smjeru Šemovca, dolaskom do mosta rijeke Plitvice, u desnom oštrom zavoju, zbog neprilagođene je brzine izgubila nadzor te autom sletjela u lijevo van ceste na oranicu. U nesreći je lakše ozlijeđena.

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 1.15 sati na raskrižju Ulica Petra Preradovića i Ulice kralja Petra Krešimira IV u Varaždinu.

- Muškarac starosti 61 godinu upravljao je teretnim vozilom središnjom prometnom trakom kolnika Ulice kralja Petra Krešimira IV iz smjera Ulice Julija Merlića prema centru grada. Dolaskom do raskrižja s Preradovićevom ulicom, na kojem je semafor bio u fazi „trepćuće žuto“, ušao je u raskrižje na znak obaveznog zaustavljanja, a da prethodno nije propustio osobno vozilo kojim je tom ulicom krajnjom desnom prometnom trakom u smjeru Trga bana Jelačića, upravljala 24-godišnjakinja. Prilikom udara prednjeg dijela osobnog vozila u desni bočni dio teretnog vozila, ozlijeđena je 26-godišnja putnica iz osobnog vozila - izvijestili su iz policije.

U Novoj Vesi Petrijanečkoj jučer oko 1.50 sati ozlijeđen je 19-godišnjak. Vozeći se s 1,65 promila alkohola u krvi u smjeru Gornjeg Ladanja, zbog neprilagođene je brzine u jednom trenutku izgubio nadzor i vozilom sletio u lijevo van kolnika u cestovni jarak gdje se vozilo prevrtalo. Pritom je ozlijeđen te je prevezen u Opću bolnicu Varaždin. Njegove ozljede za sad nisu okvalificirane.

Označeno u