Lopovi u pohodu, krali u Varaždinu, Novom Selu Podravskom i Ledincu Foto: Pexels/ilustracija

Lopovi u pohodu, krali u Varaždinu, Novom Selu Podravskom i Ledincu

Varaždinske vijesti | 5.3.2024. u 14:50h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o provalama i krađama koje su se dogodile proteklih dana.

U razdoblju od 1. do 2. ožujka, u Dravskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iz nadstrešnice za bicikle otuđio zaključani bicikl u vlasništvu 63-godišnjakinje. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina eura. Policijski službenici nastavljaju rad u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U utorak, 5. ožujka oko ponoći u Sajmišnoj ulici u Varaždinu, 44-godišnjak, 38-godišnjak i 43-godišnjakinja pokušali su provaliti su u ugostiteljski objekt, a u kojoj namjeri su spriječeni od strane policijskih službenika. Nad istima su uporabljena sredstva prisile te su uhićeni i privedeni u Policijsku postaju Varaždin. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

U razdoblju od 24. veljače do 4. ožujka, u mjestu Novo Selo Podravsko, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 58-godišnjaka iz koje nije otuđio ništa, da bi iz garaže otuđio metalni kavez za prijevoz životinja. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U ponedjeljak, 4. ožujka, u mjestu Ledinec Gornji, nepoznati počinitelj je iz kuće u vlasništvu 64-godišnjaka otuđio novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u