Lopovi ne miruju: Krade se novac, dokumenti, ali i potopne pumpe Foto: ilustracija

Lopovi ne miruju: Krade se novac, dokumenti, ali i potopne pumpe

I.D./Varaždinske vijesti | 20.7.2017. u 15:27h | Objavljeno u Crna kronika

Od 16. do 19. srpnja u Strmcu Remetinečkom u predjelu zvanom "Korušćak", nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću vlasništvo 55-godišnjaka iz koje je otuđio dva akumulatora i potopnu pumpu. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Jučer, 19. srpnja od 16 do 16.30 sati u Ulici Ruđera Boškovića u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iz osobnog vozila otuđio torbicu s raznim stvarima vlasništvo muškarca starosti 54 godine. Materijalna šteta se procjenjuje na više od tisuću kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Također jučer, 19. srpnja oko 16.30 sati u Koprivničkoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj na drzak način iz ruke otuđio PVC vrećicu u kojoj se nalazio mobitel, dokumenti, kartica tekućeg računa i novac. Materijalna šteta se procjenjuje na više stotina kuna. Policijski službenici intenzivno tragaju za počiniteljem.

Jučer je u Benkovcu, u vremenu od 17 do 18.50 sati, nepoznati počinitelj provalio u kuću 81-godišnjakinje, iz koje je otuđio novac. Visina materijalne štete se procjenjuje na više stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Od ostalih događaja, tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave varaždinske zabilježen je jedan prekršaj protiv javnog reda i mira i to u Varaždinu.

Iz Policijske uprave varaždinske ujedno su obavijestili kako će povodom obilježavanja dana Općine i blagdana Sveti Ilija, danas, 20. srpnja od 7 do 24 sata u mjestu Sveti Ilija biti privremeno zatvorena za promet nerazvrstana cesta Školske ulice. Promet će se odvijati obilazno.

Označeno u