Lopovi i provalnici aktivni tijekom vikenda

N.P./VV | 28.8.2017. u 19:27h | Objavljeno u Crna kronika

Proteklog su vikenda lopovi i provalnici bili podosta aktivni, te su izveli ukupno šest provala i krađa.

Od 12. do 25. kolovoza, u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, nepoznati je provalnik provalio u kuću u vlasništvu 73-godišnjakinje, iz koje je ukrao nekoliko aluminijskih radijatora i dva protočna bojlera. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna, a policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 25. kolovoza na Trgu Slobode u Varaždinskim Toplicama iz sobe hotela, 25-godišnjaku je nepoznati lopov ukrao novčanik s dokumentima i novcem, te se materijalna šteta procjenjuje na više stotina kuna.

Toga istoga dana, u ulici Braće Radića u Varaždinu, nepoznati je lopov iz teretnog vozila ukrao novčanik s dokumentima i novcem. Visina materijalne štete procjenjuje na više tisuća kuna.

Tijekom noći, 25./26. kolovoza, odnosno s petka na subotu, u ulici Tomislava Miškulina u Varaždinu, nepoznati je provalnik provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 46-godišnjaka, gdje je porazbacao stvari po kući. Ukradeni predmeti i visina materijalne štete utvrdit će se naknadno.

Sljedeće noći, 26./27. kolovoza, u Bilogorskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je provalnik provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 70-godišnjakinje, gdje je porazbacao stvari i otuđio zlatni nakit. Materijalna šteta će se utvrditi naknadno. Policijski službenici tragaju za počiniteljem.

Te iste noći, u Zlatarskoj ulici u Topličici, nepoznati je provalnik ušao u prostorije bazena i skladišta ugostiteljskog objekta gdje je iz blagajne otuđio novac. Visina materijalne štete se procjenjuje na više stotina kuna.

Označeno u