Kod suda udario četiri auta, a potom se zabio u stablo Foto: Krešimir Đurić

Kod suda udario četiri auta, a potom se zabio u stablo

M.P./Varaždinske vijesti | 8.2.2018. u 12:25h | Objavljeno u Crna kronika

U nesreći u Ulici braće Radića u Varaždinu jučer oko 7.40 sati ozlijeđena je jedna osoba.

Iz policije izvještavaju kako je 58-godišnjak, vozeći se autom od raskrižja s Ulicom Stanka Vraza do raskrižja s Trakošćanskom ulicom, zbog nedržanja potrebnog razmaka udario u auto 27-godišnjaka ispred sebe.

Potom je u nekontroliranoj vožnji prednjim djelom udario u zadnji lijevi dio automobila 51-godišnjaka koji se zaustavio na parkiralištu radi parkiranja, a potom je udario i u lijevi zadnji dio automobila kojim je upravljala 46-godišnjakinja koja se također zaustavila na parkiralištu.

Nakon toga se nastavio autom kretati po kolniku prilikom čega je prešao na prometnu traku namijenjenu za promet iz suprotnog smjera. Ondje je prednjim dijelom auta udario u zadnji lijevi bočni dio auta kojim je Ulicom braće Radić iz suprotnog smjera upravljala 51-godišnjakinja, a potom je prešao u desno izvan kolnika na nogostup i zemljanu površinu te udario u stablo.

Uslijed udara, 58-godišnji vozač je ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Označeno u