G. Kneginec: Dvije žene iz trgovačkog centra ukrale više komada parfema Foto: ilustracija/Pixabay

G. Kneginec: Dvije žene iz trgovačkog centra ukrale više komada parfema

I.D./Varaždinske vijesti | 24.8.2017. u 18:16h | Objavljeno u Crna kronika

Varaždinska policija izvijestila je o provalama i krađama koje su se proteklih dana dogodile na području Varaždinske županije.

Od 14. do 23. kolovoza u Ulici Petra Preradovića u Ludbregu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 59-godišnjakinje i ukrao trimer i kosilicu. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 23. kolovoza u Ulici braće Radić u Jalkovcu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 48-godišnjakinje. Tom je prilikom ispreturao stvari, nakon čega se udaljio ništa ne otuđivši. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

U utorak, 22. kolovoza u večernjim satima, dvije nepoznate ženske osobe su otuđile više komada raznih parfema iz jedne od trgovina u trgovačkom centru u Gornjem Knegincu. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počiniteljica podnosi se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Od ostalih događaja, tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave varaždinske zabilježena su tri prekršaja protiv javnog reda i mira i to u sva tri slučaja u Varaždinu.

Označeno u