FOTO: Policija istražuje okolnosti eksplozije u V. Toplicama, ne isključuju mogućnost samoubojstva Foto: Siniša Sović/Foto agencija Sjever

FOTO: Policija istražuje okolnosti eksplozije u V. Toplicama, ne isključuju mogućnost samoubojstva

VV | 7.11.2016. u 19:51h | Objavljeno u Crna kronika

Kako smo maloprije izvijestili, danas oko 17.30 sati došlo je do eksplozije plina u jednom od stanova u kući na adresi u Ulici braće Radića 7 u Varaždinskim Toplicama. U eksploziji je smrtno stradala jedna osoba, a više njih je ozlijeđeno. 

>> U eksploziji kuće u V. Toplicama poginula jedna osoba, više ozlijeđenih

Od jačine eksplozije kuća se urušila na cestu koja je zatvorena za sav promet. Policija utvrđuje okolnosti ove tragedije, a ne isključuju niti mogućnost da je riječ o samoubojstvu. Ta se informacija, naime, pojavila među stanarima ulice.

- Trenutno je u tijeku očevid, utvrđuju se sve okolnosti događaja, a nakon očevida znat će se uzrok eksplozije. No, najvjerojatnije je riječ o eksploziji plina, a mjesto je osigurano kako ne bi došlo do eventualno požara - kazao je novinarima Matko Murić, policijski službenik za odnose s javnošću PU varaždinske.

Na novinarski upit je li moguće da je riječ o samoubojstvu, tek je kratko odgovorio da policija utvrđuje sve okolnosti.

Prema informacijama susjeda, eksplozija je izbila u stanu u prizemlju kuće. Srećom, stanari u drugom stanu u gornjem dijelu kuće nisu bili u njemu prilikom eksplozije. 

- Stan u prizemlju, a u kojem je izbila eksplozija, prije mjesec dana unajmio je ili kupio muškarac koji je poginuo. U eksploziji su ozlijeđeni stanari iz okolnih kuća - doznali smo od susjeda. 

Međutim, susjede su u daljnjem razgovoru s novinarima spriječili policijski službenici. 

Označeno u