Dvoje ozlijeđenih u prometnim nesrećama u Varaždinu i Presečnu Foto: Krešimir Đurić

Dvoje ozlijeđenih u prometnim nesrećama u Varaždinu i Presečnu

I.D./Varaždinske vijesti | 3.11.2017. u 10:27h | Objavljeno u Crna kronika

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 2. studenog oko 18.30 sati na raskrižju ulica Braće Radić i Stanka Vraza u Varaždinu, izvijestila je varaždinska policija.

Muškarac starosti 88 godina upravljao je osobnim vozilom lijevom prometnom trakom za skretanje ulijevo istočnog kolničkog traka Vrazove ulice. Dolaskom do raskrižja s Ulicom braće Radić, započeo je skretanje ulijevo, a da prethodno nije propustio osobno vozilo kojim je lijevom prometnom trakom zapadnog kolničkog traka iste ulice, iz suprotnog smjera i zadržavajući smjer kretanja, upravljao 22-godišnjak. Tom je prilikom došlo do udara prednjih dijelova vozila, pri čemu je ozlijeđen 88-godišnji vozač. Medicinska mu je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njegove su ozljede okvalificirane kao lakše. Također je ekipa Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije na mjestu događaja preventivno pregledala 4-mjesečno dijete koje se prevozilo u vozilu 22-godišnjaka.

Jučer, 2. studenog oko 23.40 sati, na državnoj cesti D-3 u Presečnom, u prometnoj je nesreći lakše ozlijeđen 44-godišnjak. On je upravljao motociklom pod utjecajem alkohola od 2.15 g/kg iz smjera Zagreba u smjeru Varaždina. Zbog nekretanja sredinom obilježenog kolničkog traka, u jednom je trenutku skrenuo ulijevo, krivudajući po cesti, nakon čega je motociklom sletio u lijevi cestovni jarak, udarivši prednjim dijelom vozila u betonski most prilaza. Medicinska mu je pomoć pružena na mjestu događaja.

Označeno u