Dvije osobe ozlijeđene u prometnim nesrećama tijekom vikenda Foto: VV arhiva / ilustracija

Dvije osobe ozlijeđene u prometnim nesrećama tijekom vikenda

I.D./Varaždinske vijesti | 11.3.2019. u 20:28h | Objavljeno u Crna kronika

Prema izvješću Policijske uprave varaždinske, tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se ukupno 10 prometnih nesreća i to dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama te osam prometnih nesreća s materijalnom štetom.

Tako je u subotu 9. ožujka oko 21.20 sati u Vuglovcu u prometnoj nesreći ozlijeđena 42-godišnja pješakinja. Muškarac starosti 31 godinu upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1,71 g/kg. Vozilom je obilazio pješakinju bez da se uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu i tom prilikom je desnom stranom vozila udario u pješakinju koja je pala na kolnik i zadobila ozljede. Medicinska pomoć joj je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

Jučer, 10. ožujka oko 00.20 sati na županijskoj cesti između Sesveta Ludbreških i Struga, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Mladić starosti 25 godina upravljao je neregistriranim mopedom prije stjecanja prava na upravljanje i bez zaštitne kacige. Upravljao je u smjeru Struga i izgubio kontrolu nad mopedom, nakon čega je pao na kolnik i zadobio ozljede. Medicinska pomoć mu je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Označeno u