Do nesreće u kojoj je poginuo motorist došlo zbog neprilagođene brzine Foto: VV arhiva

Do nesreće u kojoj je poginuo motorist došlo zbog neprilagođene brzine

VV | 1.5.2018. u 10:48h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

Do prometne nesreće koja se dogodila u nedjelju 29. travnja, na jugozapadnoj obilaznici na djelu državne ceste D-2 između Poljane Biškupečke i Gojanca, u kojoj je poginuo motorist, došlo je zbog neprilagođene brzine.

Prema izvještaju varaždinske policije, muškarac starosti 48 godina upravljao je motociklom iz smjera Poljane Biškupečke u smjeru Gojanca te je zbog neprilagođene brzine kretanja na kolniku u lijevom zavoju izgubio nadzor nad upravljačem motocikla i sišao van kolnika na desnu stranu i udario u metalnu zaštitnu ogradu i prometni znak.

Uslijed zadobivenih ozljeda nesretni je muškarac na mjestu događaja preminuo. Smrt je na mjestu događaj konstatirala liječnica Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije. Za vrijeme očevida promet je na toj dionici bio zatvoren za sav promet u vremenu od 16.35 do 18.35 sati, te se odvijao obilaznim pravcima.

Iz PU varaždinske apeliraju na sve vozače, poglavito na vozače motocikala da budu oprezni u prometu, posebice sada kada se očekuje veći intenzitet prometa.

Označeno u