Četvero ozlijeđenih u prometnoj nesreći u Ivancu Foto: ilustracija

Četvero ozlijeđenih u prometnoj nesreći u Ivancu

I.D./Varaždinske vijesti | 14.4.2017. u 12:52h | Objavljeno u Crna kronika

Prema izvješću Policijske uprave varaždinske, jučer, 13. travnja oko 23.40 sati, u Ivancu na raskrižju Ulice Ivana Gorana Kovačića i Ulice Ivana Gundulića, u prometnoj su nesreći ozlijeđene četiri osobe.

Mladić starosti 27 godina upravljao je osobnim vozilom Ulicom Ivana Gundulića, pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 0.76 g/kg. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Ivana Gorana Kovačića, gdje se promet odvija u dva prometna traka, skrenuo je ulijevo i uključio u promet u smjeru Varaždina, te se nepropisno prestrojio u desni prometni trak, oduzevši pritom prednost prolaska vozilu kojim je iz smjera Lepoglave u smjeru Varaždina, također pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.71 g/kg, upravljao mladić starosti 28 godina.

Tom prilikom je došlo do udara prednjeg djela jednog vozila u zadnji dio drugog vozila, odbacivanja jednog vozila na zeleni pojas koji razdvaja kolničke trake te udara vozila u prometni znak i stup javne rasvjete, nakon čega je došlo do rotacije i slijetanja vozila na suprotnu traku. U prometnoj nesreći ozljede su zadobila oba vozača i dva suputnika starosti 32 godine. Medicinska pomoć im je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a ozljede im za sada nisu okvalificirane.

Zbog očevida prometne nesreće, državna cesta D35 je bila zatvorena za sav promet u vremenu od 23.40 do 2.10 sati.

Označeno u