Četvero ozlijeđenih u prometnim nesrećama u Šemovcu i kod Nove Vesi Foto: ilustracija

Četvero ozlijeđenih u prometnim nesrećama u Šemovcu i kod Nove Vesi

I.D./Varaždinske vijesti | 6.4.2017. u 14:23h | Objavljeno u Crna kronika

U prometnim nesrećama koje su se jučer dogodile na području Varaždinske županije ozlijeđene su četiri osobe.

Prema izvješću Policijske uprave varaždinske, jučer, 5. travnja oko 14.15 sati, u Šemovcu se dogodila prometna nesreća s dvije ozlijeđene osobe.

Mladić starosti 23 godina je upravljao teretnim vozilom Koprivničkom ulicom iz smjera Štefanca u smjeru Zamlake. Dolaskom do raskrižja sa županijskom cestom, kod kretanja iza drugog vozila nije držao potreban razmak te je prednjim djelom vozila udario u zadnji dio osobnog vozila kojim je ispred njega u istom smjeru upravljao 34-godišnjak, koji je brzinu vozila smanjio kao i vozač vozila ispred njega, koji je u raskrižju skretao u lijevo prema županijskoj cesti.

Ozljede su zadobile suputnice starosti 37 i 52 godine u osobnom vozilu. Medicinska pomoć im je pružena na mjestu događaja od strane liječnika Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije te su puštene kući.

Dvije osobe ozlijeđene su i u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 22.20 sati na županijskoj cesti između Nove Vesi Petrijanečke i Gornjeg Ladanja.

Muškarac starosti 61 godinu upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2.35 g/kg. Upravljao je iz smjera Gornjeg Ladanja u smjeru Nove Vesi Petrijanečke. Uslijed bitno smanjenih vozačkih sposobnosti i nedržanja svog vozila u kretanju sredinom obilježene prometne trake, prešao je na suprotnu stranu kolnika i prednjim je djelom vozila udario u prednji dio vozila kojim je iz suprotnog smjera svojom desnom stranom kolnika upravljala 31-godišnjakinja.

Oboje vozača su zadobili ozljede. Medicinska pomoć im je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede im za sada nisu okvalificirane. Za vrijeme očevida od 22 do 23.10 sati, promet je na županijskoj cesti 2101 bio prekinut i odvijao se obilaznim pravcima.

Označeno u