BIZARNO: U nesrećama u petak i subotu čak trojica vozača udarila u ogradu Foto: Ilustracija

BIZARNO: U nesrećama u petak i subotu čak trojica vozača udarila u ogradu

M.P./Varaždinske vijesti | 17.12.2018. u 20:46h | Objavljeno u Crna kronika

U Zagrebačkoj ulici u Turčinu u petak oko 12.40 sati u nesreći su ozlijeđene dvije osobe.

- Osobnim vozilom je Zagrebačkom ulicom u smjeru Lug upravljao 70-godišnjak. Dolaskom do raskrižja s odvojkom Zagrebačke ulice počeo je vozilom skretati u lijevo u odvojak, a da prethodno nije propustio automobil kojim je istom ulicom iz suprotnog smjera upravljao 53-godišnjak. Tom prilikom je došlo do udara oba vozila, te je jedno vozilo odbačeno u lijevo van kolnika gdje je udarilo u ogradu. Ozljede je zadobio 70-godišnji vozač i 41-godišnja putnica iz drugog vozila. Medicinska pomoć im je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede im za sada nisu okvalificirane - naveli su iz policije.

U Sportskoj ulici u Varaždinu u subotu oko 13.50 sati ozlijeđen je pak 46-godišnjak. Vozeći autom s 1,85 promila alkohola u krvi iz smjera Trga Ivana Perkovca u smjeru Jalkovca, zbog neprilagođene je brzine izlaskom iz lijevog zavoja izgubio kontrolu, te u zanošenju izletio van kolnika. Tu je udario u dvorišnu ogradu. Ozlijeđenom vozaču je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

U nesreći u Gospodarskoj ulici u Ludbregu u subotu oko 19.30 sati ozlijeđen je pak 55-godišnjak. Vozeći se Gospodarskom ulicom, ulaskom u desni zavoj nije se kretao sredinom obilježene prometne trake, već je vozilom sišao na zemljani teren i udario u metalnu ogradu. Ozlijeđenom vozaču je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Označeno u