52-godišnjak razbijao prozore i krao alat, policija ga zatekla u provali u vikendicu Foto: ilustracija / Pixabay

52-godišnjak razbijao prozore i krao alat, policija ga zatekla u provali u vikendicu

I.D./Varaždinske vijesti | 24.6.2019. u 15:34h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem starosti 52 godine zbog sumnje da je počinio nekoliko kaznenih djela. Kako se sumnja, navedeni muškarac je 19. lipnja oko 3.30 sati u Čukovcu razbio staklo na prozoru kuće vlasništvo 68 godišnje žene. Staklo je tom prilikom palo na vlasnicu, koja nije zadobila ozljede.

Tijekom traganja za počiniteljem, policijski službenici su 21. lipnja u 14.15 sati u Čukovcu, predio zvani „Plešivica“ u vikend kući vlasništvo 52-godišnjakinje u provali zatekli muškarca starosti 52 godine. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je unazad dva mjeseca u Čukovcu iz nezatvorene šupe vlasništvo 53-godišnjaka otuđio aluminijske ljestve i razni električni alat. Visina materijalne štete počinjenih kaznenih djela iznosi više tisuća kuna.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 52-godišnjak počinio kaznena djela Dovođenje u opasnost opće opasnom radnjom i sredstvom, Oštećenje tuđe stvari, Krađa i Teška krađa. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predan je uz kaznene prijave pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske.

Označeno u