Varaždinska županija nabavila Škodu za 150.000 kuna Foto: Ilustracija

Varaždinska županija nabavila Škodu za 150.000 kuna

| 29.8.2017. u 11:18h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

I dok nova varaždinska gradska vlast (za)sad nabavlja tablete i mobitele, nova županijska vlast nabavlja - osobno vozilo.

Naime, još su sredinom srpnja objavili obavijest o jednostavnoj nabavi automobila, no bez objave poziva na dostavu ponuda iz kojeg bi bilo vidljivo više detalja. Rok za dostavu ponuda istekao je 21. srpnja, no iz Varaždinske županije nam nisu odgovorili o čemu se radi, odnosno tko će koristiti vozilo.

Međutim, ipak doznajemo kako je odabrano vozilo Škoda Kodiaq Ambition 2.0 TDI DSG za iznos od 20.538 eura. Ugovor o leasingu sklapa se na rok od 48 mjeseci.

Dodajmo također kako su zamjenici župana Tomislav Paljak i Robert Vugrin "naslijedili" bijele Hyundai Elantre svojih prethodnika, dok je Škoda kojom se koristio bivši župan vraćena. Ostale službene automobile koriste niže rangirani službenici, koji rade na poslovima legalizacije i slično.

No, budući da za vožnju treba i gorivo, Županija je protekli tjedan raspisala i postupak jednostavne nabave naftnih derivata za službena vozila, također bez više obavijesti. Rok za dostavu ponuda ističe 30. kolovoza.