Županija imenovala nove članove nadzornih odbora i upravnih vijeća

N.P./VV | 19.9.2017. u 09:19h | Objavljeno u Aktualno

Dolaskom novog župana na vlast, došli su i novi članovi Nadzornog odbora i Upravnih vijeća skoro svih ustanova kojima je Županija osnivač.

Nakon isteka mandata ranije imenovanim članovima, Rješenjem se u Nadzorni odbor PZC Varaždin d.d. imenuje Natalija Martinčević, Nadica Dreven Budinski i Danijel Vlaisavljević.

Uz to, donijeta je odluka od razrješenju i imenovanju članova Nadzornog odbora GARA d.o.o, te su u Nadzorni odbor imenovani Mirjana Soldatek, Branko Kežman, Stjepan Lončar, Predrag Hrman i Katica Daraboš.

Novo postavljeni u Nadzorni odbor Azra d.o.o su Krešimir Horvat, Zdravko Hudler, Tatjana Kolačko i Dražen Đurašin.

Ujedno su razriješeni i stari članovi Upravnog vijeća Opće bolnice Varaždin te su imenovani novi. Tako je Zlatko Koračević postavljen na mjesto predsjednika Upravnog odbora, a Damir Habijan i Darko Detelj za članove.

Razriješeni su i dosadašnji članovi upravnih vijeća zdravstvenih ustanova te su imenovani novi, te su na nova mjesta u Upravnom vijeću Doma za starije i nemoćne osobe Varaždin imenovani Danijel Mesek, Goran Slavinec i Miladin Žeraić.

U Upravno vijeće Doma zdravlja Varaždinske županije imenovani su Mira Letić i Teuta Musliu, dok je za predsjednika postavljen Velimir Sekol.

U Upravno vijeće Ljekarne Varaždinske županije kao predsjednik imenovan je Rikardo Protrka, a za članove su imenovani Dragutin Vidović i Nina Begičević Ređep

Ivana Golubić Horvat imenovana je predsjednicom Upravnog vijeća Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice, a Mihael Magdić i Damir Tuđan imenovani su novim članovima.

Upravno vijeće Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije vodit će Vladimir Kozjak, a pridružili su mu se Sandra Golub i Zvonko Bedenik.

Novi članovi Upravnog vijeća Zavoda za javno zdravstvo Varaždinske županije su Ivana Cvek Vidić i Andrejka Hrenić, a za predsjednika je postavljen Krunoslav Blaži.

U Upravno vijeće Županijske uprave za ceste imenovani su Nenad Koščak, Mario Habek, Marijan Blažin, Milan Škvorc, Josip Čelig, Tomislav Benković i Dejan Radat.

Novi članovi imenovani su i u Upravno vijeće Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode, i to Boris Držaić, Jadranka Bilić Erić, Martina Juriša, Jadranka Jakopec i Sanja Kopjar.

U Upravno vijeće Zavoda za prostorno uređenje imenovani su Hrvoje Kapeš, Letancije Golubić, Sandra Zagrajski, Božidar Kolarić i Tanja Martinec.