Ženska inicijativa HNS-a tradicionalno donirala varaždinskoj Pedijatriji medicinska pomagala

| 1.1.2019. u 15:00h | Objavljeno u Aktualno

Članice Ženske inicijative HNS-a Varaždin, u suradnji s podružnicom HNS-a Varaždin i Županijskom organizacijom HNS-a Varaždinske županije, tradicionalno su darivale Odjel pedijatrije u Općoj bolnici Varaždin.
Tom prilikom uručile su voditeljici Odjela dr. Branki Maretić donaciju medicinskih i drugih pomagala za najmlađe pacijente; inhalatore, ovlaživače zraka, termo posude za hranu i ostale potrepštine za najmlađe.
- Ovo nam je jubilarna deseta godišnja donacija, a kao i svake godine posjetile smo Odjel pedijatrije te smo u pravom blagdanskom duhu stigle s mnoštvom vrijednih darova u obliku raznih pomagala, sukladno potrebama Odjela, ali nismo zaboravile nagraditi ni hrabre male pacijente koji strpljivo podnose liječenje. Poklonile smo im slikovnice, bojanke, društvene igre, crtaće pribore i igračke kako bi im vrijeme provedeno u bolnici što brže i veselije prošlo – istaknula je predsjednica Ženske inicijative HNS-a Varaždin Andreja Blazinarić.
U pratnji članica stigli su i v.d. predsjednika podružnice HNS-a Varaždin Enriko Parlaj, potpredsjednik Županijske organizacije HNS-a Goran Habuš, te članovi Predsjedništva Podružnice i Županijske organizacije HNS.
- Članovi HNS-a uključili su se u ovo tradicionalno darivanje Odjela pedijatrije kako bi pružili podršku članicama Ženske inicijative te se nadamo da će ova vrijedna donacija potrebnih pomagala, namijenjenih boljem i kvalitetnijem liječenju malih pacijenata, barem malo olakšati rad medicinskom osoblju, a male pacijente obradovati. Veselimo se sudjelovanju i iduće godine – naglasio je Enriko Parlaj.