VIDEO Susjedi dočekali Zlatka Dalića: S ponosom ističem da sam ja Varaždinec

Varaždinske vijesti | 17.7.2018. u 16:57h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

I prije dočeka na Kapucinskom trgu u Varaždinu, izborniku hrvatske nogometne reprezentacije Zlatku Daliću doček su pripremili njegovi susjedi i prijatelji i tako ga iznenadili na najljepši način.

U navijačkim dresovima, s mnoštvom navijačkih rekvizita i hrvatskih zastava Varaždinci su dočekali svog susjeda koji im se, nakon pozdrava, zagrljaja i čestitki na uspjehu, obratio kratkim i dirljivim govorom.

- Dragi moji susjedi, bio sam i pred sto tisuća ljudi, ali ovo me zaista dirnulo. Znam koliko dobre susjede i sugrađane imam, ali ovo zaista nisam očekivao. Drago mi je da ste prepoznali da smo igrali za našu Hrvatsku, da smo dali sve od sebe i da je ovaj rezultat hvalevrijedan. Jučerašnji doček u Zagrebu teško će se ponoviti u hrvatskoj povijesti, osim ako postanemo svjetski prvaci. No i ovaj doček za mene isto toliko znači, jer znam da je iz vašega srca, od mojih susjeda, od mojih sugrađana. Puno puta sam rekao da se ne sramim svojeg porijekla, odakle sam krenuo, iz svog rodnog grada, ali puno puta sam rekao i da je meni Varaždin dao sve u životu, dao mi je šansu da budem ono što jesam i da sve ovo napravim, tako da ja s ponosom ističem da sam ja Varaždinec - rekao je Dalić pred svojim susjedima.

Te su riječi izazvale ogroman pljesak i odušljevenje njegovih susjeda.

- Ovo što sam ja doživio od vas, kao netko tko je u grad došao sa strane, ovakve osjećaje ljubavi i iskrenosti, za ovo vrijedi živjeti i biti jednostavan čovjek. Pit ću i dalje kavu s kim sam i prije pio, družiti se s istim ljudima, ovo ništa neće promijeniti. Zato smo i sve ovo napravili, mislim da nam fali pozitive, jednostavnosti, normalnih ljudi... - naglasio je Dalić i od srca zahvalio na dočeku i podršci, uz poruku "Jedno srce, jedna duša, jedna Hrvatska".

 

Video sadržaj