U Varaždinu predstavljanje kampanje "Zaposli se u Hrvatskoj"

Varaždinske vijesti | 29.5.2018. u 08:01h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Na Franjevačkom trgu u Varaždinu danas će, 29. svibnja, od 15 do 18 sati biti predstavljena kampanja „Zaposli se u Hrvatskoj“.

Kampanju je Hrvatski zavod za zapošljavanje pokrenuo u suradnji s Ministarstvom rada i mirovinskog sustava s ciljem boljeg informiranja javnosti o aktivnostima HZZ-a te mjerama aktivne politike zapošljavanja koju provode ministarstvo i HZZ.

- Naglasak je na aktivaciji domaće radne snage te informiranju šire javnosti, nezaposlenih građana i poslodavaca o mogućnostima korištenja mjera aktivne politike zapošljavanja i projektima financiranim iz Europskog socijalnog fonda. Vjerujemo da kroz sve aktivnosti i projekte koje provodimo možemo našim građanima pružiti mogućnost pronalaženja posla i ostanka u Hrvatskoj te razvoj njihovih osobnih i poslovnih kompetencija, a poslodavcima olakšati pronalazak tražene radne snage - ističu iz HZZ-a.

Ovim putem pozivaju sve nezaposlene osobe, poslodavce, ali i ostalu zainteresiranu javnost da im se pridruže na Franjevačkom trgu, ispred bivše robne kuće Varteks, gdje će od savjetnika HZZ-a moći saznati sve informacije o zapošljavanju i mjerama aktivne politike zapošljavanja.

Označeno u