TEHNOLOŠKI PARK 2 Projekt težak 50 milijuna eura “u slijepoj ulici”

| 24.4.2017. u 13:24h | Objavljeno u Aktualno

Je li propao projekt varaždinskog Tehnološkog parka 2, a 15 milijuna kuna, koliko je potrošeno za projektnu dokumentaciju, bačeno u vjetar?

Ako da, tko je za to odgovoran - bivša, Čehokova Uprava na čelu s Andrijom Petrovićom ili aktualna, Habuševa Uprava na čelu s Josipom Borakom? Kada će javnost znati više o ovom milijunskom projektu zahvaljujući kojem je Varaždin trebao postati središte visoke tehnologije?

Pitanja su to koja traže odgovore, koje kako se čini, trenutno nitko nije spreman dati.

Direktor Tehnološkog parka Josip Borak kazao nam je kako vezano za realizaciju TPV 2 postoji “nekoliko razvojnih planova, a svi su temeljeni na projektima koji su u delikatnoj fazi odnosno podliježu važećim ugovorima”.

- Oni nalažu da njihove detalje ne možemo iznositi u javnost jer su projekti u fazi kreiranja ili evaluacije - kazao je Borak ta najavio kako će se sve znati kroz - najviše pet mjeseci. Međutim, naglasio je da je projekt je u potpunosti spreman za narednu fazu, a to je prijava na natječaj za gradnju od strane Ministarstva znanosti, čija se objava očekuje u ovom kvartalu...

Što o projektu kaže Vjeran Strahonja, a što (ne) kaže predsjednik Nadzornog odbora TPV-a Željko Bunić čitajte u tiskanom izdanju Varaždinskih vijesti

Označeno u