Ukraden novčanik u Ludbregu, meso u Poljancu i gorivo u Trnovcu Foto: Ilustracija

Ukraden novčanik u Ludbregu, meso u Poljancu i gorivo u Trnovcu

Varaždinske vijesti | 18.2.2019. u 10:43h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg dovršili su kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakom, zbog sumnje da je počinio kaznena djela Krađe i Računalne prijevare. Kako se sumnja, on je u petak, 15. veljače oko 12 sati, u čekaonici zdravstvene ustanove u Ludbregu, iz torbice u vlasništvu 35-godišnjaka, otuđio novčanik s osobnim i bankovnim dokumentima. Nakon toga je s pomoću otuđene bankovne kartice, na bankomatu pokušao podići novac s tekućeg računa oštećenog. Protiv njega će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Od 16. do 17. veljače, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u Kalničkoj ulici u Poljancu, u vlasništvu 61-godišnjakinje te iz zamrzivača otuđio nekoliko desetaka kilograma smrznutog mesa. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 1 000 kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Jučer, 17. veljače, od 9 do 14.30 sati, u Poduzetničkoj zoni u Trnovcu, nepoznati je počinitelj ušao u ograđeni prostor obrta sa sjedištem u Trnovcu te provalio u rezervoare nekoliko teretnih vozila i otuđio više stotina litra dizel goriva. Visina materijalne štete iznosi više tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Tijekom noći, 16./17. veljače, u Turčinu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 41-godišnjaka. Tom je prilikom ispreturao stvari i pripremio TV uređaje za odnošenje, nakon čega se udaljio iz kuće ništa ne otuđivši. Visina materijalne štete nastale oštećenjem utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

Označeno u