Šprajc o Habijanu: S ovim tijelom i Ilčića bi mogao nagovoriti da malo živi s njim Foto: Instagram

Šprajc o Habijanu: S ovim tijelom i Ilčića bi mogao nagovoriti da malo živi s njim

Varaždinske vijesti | 14.7.2017. u 08:30h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

HDZ-ov Damir Habijan, predsjednik varaždinskog Gradskog vijeća, svojom je slikom s ljetovanja u Stonu objavljenoj na Instagramu dospio i u nacionalne medije.

U jučerašnjoj emisiji RTL Direkt njegovu je fotografiju prokomentirao i voditelj Zoran Šprajc.

New Picture

- Mitski obračun između ljubavologa i šprehologa Brune Šimleše i atraktivne starlete i pjevačice Lidije Bačić još uvijek traje na društvenim mrežama pa su stanovnici Slavonskog Broda naučili kako se privlači pažnja. Na problem zagađenja zraka u Slavonskom Brodu upozoravaju - svojim stražnjicama.

Pod heštegom "i- mi- guzu-imamo" na Facebooku objavljuju fotografije koje vidite - a na isto to pozivaju sve svoje sugrađane. Kampanjom žele pojačati pritisak na institucije koje bi trebale riješiti problem rafinerije u Bosanskom Brodu. Kažu s vrućinama je stigao i nesnosan smrad, glavobolje i kašalj, a sve zbog nemodernizirane rafinerije i onečišćenog zraka. 

Obzirom da sam i ja Brođanin rado bih se priključio ovoj akciji, ali RTL ima dosta kruta korporativna pravila, pa od moje stražnjice ništa. Ali zato ćemo vam priuštiti pravog pravcatog HDZ-ovca u kupaćim gaćama i lijepo isklesanom tijelu.  

Ovo je Damir Habijan, predsjednik Gradskog vijeća grada Varaždina, kojeg je HRAST-ov Ladislav Ilčić prozvao da ne živi demokršćanstvo. Habijan se po uzoru na Dadu Milinovića voli slikati u teretani, a sada se pohvalio i slikama s plaže u Stonu i moramo priznati da je nadmašio i Dadu Milinovića, s ovim tijelom i Ilčića bi mogao nagovoriti da umjesto da živi demokršćanstvo, malo živi s njim - poručio je Šprajc.

Označeno u