Dr. Sanja Zember Foto: VV arhiva

Prvo ročište u postupku Sanje Zember protiv OB Varaždin odgođeno za lipanj

| 20.4.2017. u 11:54h | Objavljeno u Aktualno

Prvo pripremno ročište u parničnom postupku dr. Sanje Zember protiv Opće bolnice Varaždin, koje je trebalo biti održano danas na Općinskom sudu u Varaždinu, odgođeno je na zahtjev tuženika.

- Tužiteljica je podnijela opsežan podnesak od desetak stranica koji smo primili tek jučer, stoga predlažemo odgodu pripremnog ročišta - zatražila je punomoćenica OB Varaždin. Budući da je punomoćnica tužiteljice bila suglasna s ovim prijedlogom, sutkinja Lidija Krašek donijela je rješenje o odgodi, dok je sljedeće ročište zakazano za 14. lipnja. Usto, tuženik mora u roku od 15 dana dostaviti odgovor na podnesak tužiteljice.

Tužiteljica Sanja Zember pokrenula je parnični postupak protiv tuženika Opće bolnice Varaždin radi utvrđenja ništetnim odluke o razrješenju s dužnosti ravnateljice, odnosno poništenja odluke o njenoj smjeni. Naime, Zember je u siječnju smijenjena s mjesta ravnateljice Opće bolnice Varaždin te je na njeno mjesto postavljen dr. Nenad Kudelić, što je kasnije potvrđeno njegovim izborom za ravnatelja na javnom natječaju na koji se jedini javio. Prema riječima sutkinje Lidije Krašek, dokazni bi postupak trebao početi u rujnu.

Označeno u