Položeni vijenci i zapaljene svijeće povodom blagdana Svih svetih Foto: Varaždinska županija

Položeni vijenci i zapaljene svijeće povodom blagdana Svih svetih

Varaždinske vijesti | 31.10.2016. u 12:10h | Objavljeno u Aktualno

Izaslanstvo Varaždinske županije, u kojem su bili zamjenik župana Alen Kišić te županijski vijećnik Zlatan Mošmondor u pratnji Husarske garde, položilo je vijence i zapalilo svijeće kod Središnjeg križa na gradskom groblju u Varaždinu odavši tako počast svim preminulim građanima Varaždinske županije.

Uz izaslanstvo Varaždinske županije vijence su položili i predstavnici Grada Varaždina u kojem su bili gradonačelnik Goran Habuš te predsjednik Gradskog vijeća Josip Hehet.

Položili su vijenac i kod Spomen kosturnice pridruživši se Zajednici Udruga Antifašista i antifašističkih boraca Varaždinske županije koji se ovih dana sjećaju svojih poginulih suboraca.

Polaganjem vijenaca, paljenjem svijeća te kratkom molitvom u spomen na poginule branitelje, izaslanstvo Varaždinske županije, Grada Varaždina, Policijske uprave Varaždinske te Udruge udovica i roditelja poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Varaždinske županije odalo je kod Križa branitelja dužnu zahvalnost i počast svim poginulim braniteljima koji su svoje živote dali u obrani Republike Hrvatske.

 

Galerija slika