Naplata parkiranja u Varaždinu: Imate li primjedbe, uključite se u javno savjetovanje Foto: VV arhiva / ilustracija

Naplata parkiranja u Varaždinu: Imate li primjedbe, uključite se u javno savjetovanje

Varaždinske vijesti | 10.4.2019. u 20:00h | Objavljeno u Aktualno

U razdoblju od 9. travnja do 9. svibnja provodi se savjetovanje s javnošću povodom donošenja Odluke o organizaciji i načinu naplate parkiranja na području Grada Varaždina.

- Cilj provođenja savjetovanja s javnošću je upoznavanje javnosti s nacrtom Odluke radi dobivanja mišljenja, primjedbi i prijedloga i eventualno prihvaćanja zakonitih i stručno utemeljenih prijedloga, primjedbi i mišljenja - napominju iz gradske uprave.

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje, kao i sam Nacrt odluke, nalaze se na web stranicama Grada Varaždina (https://varazdin.hr/savjetovanje-s-javnoscu-2019-godini/) pod rednim brojem 10.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem obrasca dostupnog na internetskoj stranici Grada, zaključno do 9. svibnja, na adresu: GRAD VARAŽDIN, Upravni odjel za komunalne poslove, urbanizam i zaštitu okoliša, Trg slobode 12, 42000 Varaždin, s naznakom: Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt odluke o organizaciji i načinu naplate parkiranja na području Grada Varaždina, ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., također putem obrasca.