Mladen Jakopović na čelu komore namijenjene promicanju interesa agrara

| 21.12.2017. u 15:52h | Objavljeno u Aktualno

Mladen Jakopović, vlasnik OPG-a pod nazivom “Kuća magične trave” u Paki koje se smatra jednim od najvećih proizvođača eko kozmetike u Hrvatskoj i koji već više godina uspješno vodi poslovanje svojih tvrtki, danas je izabran za predsjednika Hrvatske poljoprivredne komore.

Jakopović, kao jedan od najvećih proizvođača eko kozmetike u Hrvatskoj izabran je umjesto dosadašnjeg čelnika komore namijenjene promicanju interesa agrara, Mate Brlošića.

On će voditi poljoprivrednike u iduće četiri godine, odlučilo je tako oko 550 članova koji po statutu ispunjavanju uvjete, plaćaju članarinu, iako je u Hrvatskoj oko 165.000 OPG-ova.

U svojoj utrci za mjesto predsjednika naglašavao je da će on, ako bude predsjednik, jačati komoru i privlačiti nove članove.

- Smatram da članovi moraju imati koristi od članstva, a posebno mislim na lobiranje za naše interese u Ministarstvu poljoprivrede, ali i EU. Moj je cilj da osnažimo poziciju i na vrijeme krenemo raditi na politikama za novo programsko razdoblje ZPP-a - rekao je Jakopović.

Označeno u