Karlo Kukec v.d. direktora Tehnološkog parka, a slijede i promjene na čelu Centra kompetencije

| 3.1.2018. u 16:57h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

I dok se još uvijek čekaju rezultati javnog natječaja za izbor novog direktora Varkoma, varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok je prilikom današnjeg susreta s novinarima rekao kako je Karlo Kukec imenovan za v.d. direktora Tehnološkog parka Varaždin (TPV) s obzirom da je s te funkcije otišao dosadašnji HNS-ov direktor Josip Borak.

Inače, svoju je kandidaturu za direktora TPV-a za Varaždinske vijesti nedavno najavio i SDP-ov Alen Kišić, jedan od kandidata za varaždinskog gradonačelnika.

- U kampanji sam govorio da je riječ o tvrtki koja može jako utjecati na razvoj Varaždina i s te strane je vrlo zanimljiva i predstavlja profesionalni izazov. S obzirom na moje obrazovno i radno iskustvo uvjeren sam da ću ispunjavati uvjete pa ću vrlo ozbiljno razmisliti o tome da se prijavim na natječaj kada bude objavljen - kazao nam je nedavno Kišić. 

Osim natječaja za novog direktora TPV-a, najavio je i raspisivanje natječaja za direktora Centra kompetencije za obnovljive izvore energije (CKOIE). Naime, dosadašnji HNS-ov direktor Nikola Plavec također je najavio da odlazi s te funkcije.

Označeno u