JU Gradski bazeni: Putaru otkaz, još ništa o imenovanju novog ravnatelja? Foto: VV arhiva

JU Gradski bazeni: Putaru otkaz, još ništa o imenovanju novog ravnatelja?

M.P./Varaždinske vijesti | 19.10.2017. u 11:43h | Objavljeno u Aktualno

Umjesto o prijavama pristiglima za ravnatelja JU Gradski bazeni Varaždin, članovi Upravnog vijeća JU na jučerašnjoj su sjednici raspravljali o Mladenu Putaru, bivšem ravnatelju JU te aktualnom savjetniku za energetske projekte v.d. ravnatelja Borisu Šamecu. Upravo mu je za to radno mjesto, kako neslužbeno doznajemo, na jučerašnjoj sjednici UV odlučeno da mu se uruči otkaz.

Otkaz će Putaru tijekom današnjeg dana navodno uručiti v.d. ravnatelja Šamec, inače voditelj tehničke službe na Bazenima.

- Bilo je dogovoreno da će Putar, po odlasku Borisa Šameca u mirovinu, biti zaposlen na njegovom radnom mjestu voditelja tehničke službe, no održavatelji su članovima UV uputili pismo u kojem su se požalili da im Putar prijeti i već sada nad njima vrši mobbing. Članovi UV stoga su odlučili kako će mu se uručiti otkaz - doznajemo od dobro upućenog izvora.

Premda smo te navode pokušali provjeriti kod predsjednice UV Tatjane Kušter, nismo je uspjeli dobiti, dok nam je njen zamjenik Stjepan Cepanec tek kratko poručio kako je jučer radio i nije bio na sjednici.

Član UV Denis Mladenović rekao je pak kako ne želi davati nikakve izjave.