Još jedna anonimna kaznena prijava u vezi prodaje Varteksovih nekretnina? Foto: Krešimir Đurić

Još jedna anonimna kaznena prijava u vezi prodaje Varteksovih nekretnina?

Varaždinske vijesti | 18.8.2017. u 15:17h | Objavljeno u Aktualno

- Policijski službenici Policijske uprave varaždinske, temeljem zahtjeva Županijskog državnog odvjetništva u Varaždinu, dovršili su kriminalističko istraživanje povodom anonimne kaznene prijave grupe radnika koji su ukazivali na nepravilnosti u jednom trgovačkom društvu - odgovorili su nam jučer iz Policijske uprave varaždinske na naš upit je li točna informacija da se provode kriminalistička istraživanja u Varteksu.

Dodali su kako je Županijskom državnom odvjetništvu podneseno posebno izvješće te nas uputili da se za dodatne informacije obratimo njima što smo i učinili te očekujemo njihov odgovor.

Međutim, dodajmo kako bivše zaposlenike Varteksa još uvijek zanima kakva je sudbina zadesila Varteksove prodavaonice u Srbiji budući da se o tome vrlo malo zna za razliku od Varteksovih nekretnina u Hrvatskoj koje su prodavane putem natječaja ili objava. O tome smo informaciju svojedobno pokušali dobiti u Ministarstvu pravosuđa Srbije budući da se vodio spor oko povrata nekretnina, ali su nas u tom ministarstvu uputili na druga državna tijela.

S obzirom na to, kao i protok vremena te osobito činjenicu da su u Varteksu već provođene istražne radnje, teško je očekivati da će ova anonimna kaznena prijava završiti drugačije nego prethodne.

Označeno u