Jan Kerekeš o slučaju pretučenog psa iz Seketina: Ne vjerujem nikome, mičem se od svega Foto: Facebook Jan Kerekeš/Udruga Spas

Jan Kerekeš o slučaju pretučenog psa iz Seketina: Ne vjerujem nikome, mičem se od svega

Varaždinske vijesti | 9.1.2019. u 10:09h | Objavljeno u Aktualno

U kasnim večernjim satima u ponedjeljak, 7. siječnja, proslavljeni varaždinski glumac Jan Kerekeš ustvrdio na svom Facebook profilu da vjeruje vlasniku ozlijeđenog psa u Seketinu koji je glumcu u razgovoru izjavio da ga on nije pretukao, nakon čega je Kerekeš prozvao novinare da ne rade svoj posao dobro.

No, još jednom je promijenio mišljenje nakon razgovora sa svjedokom, čovjekom koji je prvi pronašao unakaženog psa, što je Kerekeš objavio u novoj objavi na svom Facebook profilu kojeg prenosimo u cijelosti.

"Dragi prijatelji i neprijatelji!
Ja sam danas uplatio novac za liječenje Stele. Iban žiro računa udruge SPAS je: HR8723600001101737026 Zagrebačka banka i pozivam sve da učine isto.
Danas sam ponovo razgovarao s vlasnikom psa i sa osobom koja je vidjela počinitelja i javila policiji što se dogodilo. Nakon brojnih poruka i komentara prepunih mržnje, ja sam obrisao svoj prijašnji status i mičem se od svega. Ja nikad u životu nisam imao namjeru razdvajati ljudi, upravo suprotno. NIKAD VIŠE neću se uključiti u neki problem koji se ne tiče mene ili moje obitelji direktno. Žao mi je ako sam nekoga povrijedio, žao mi je ako sam nekome naštetio, žao mi je ako sam nekome pomogao.
NE VJERUJEM NIKOME i ova priča više me ne zanima.
MOLIM VAS DA ME PRESTANETE ZVATI NA TU TEMU, SLATI MI PORUKE i FOTOGRAFIJE. Hvala."

Glumac je u međuvremenu izbrisao svoju prvu objavu u kojoj je slavodobitno dobio identifikaciju vlasnika psa kojeg je prvotno smatrao krivim za pretučenog psa, te objavu u kojoj je promijenio mišljenje i odlučio vjerovati u njegovu nevinost, a sada se odlučio u potpunosti izuzeti iz slučaja psa u Seketinu, nakon što je sam sebe prometnuo u jednog od glavnih aktera cijele priče.

Označeno u