Izniman odaziv na prijem za gospodarstvenike u Varaždinskoj županiji

V.V. | 21.12.2017. u 14:22h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Već tradicionalno pred kraj godine, odnosno uoči božićnih i novogodišnjih praznika, dužnosnici Varaždinske županije priredili su prijem za gospodarstvenike, predstavnike vjerskih zajednica, predstavnike nacionalnih manjina i ravnatelje škola te direktora javnih ustanova.

Goste i uzvanike u Skupštinskoj dvorani Županijske palače najprije su pozdravili posebna savjetnica župana Natalija Martinčević te zamjenik župana Varaždinske županije Tomislav Paljak, a prisutan je bio i zamjenik župana Robert Vugrin.

Izražavajući zadovoljstvo vrlo dobrim odazivom gostiju, posebna savjetnica naznačila da je interes Varaždinske županije dobra i konstruktivna suradnja sa svima, a zatim je ukratko prezentirala sve pokrenute projekte u vrijednosti više od 200 milijuna kuna te najavila cijeli niz novih projekata.

- Iznimno mi je drago da smo danas domaćini nizu poduzetnika, gospodarstvenika, predstavnicima crkve, našim ravnateljima školskih ustanova. Sa svima njima njegujemo više nego dobre odnose i sigurna sam da ćemo slijedeće godine tu suradnju još više učvrstiti. Županija je na najboljem putu da postane perjanica države, naime, pokrenuto niz projekata na mnogim područjima, od zdravstvu, preko školstva pa sve do ulaganja u komunalnu i cestovnu infrastrukturu. Naravno, naši najveći partneri na putu uspjeha su svakako poduzetnici i gospodarstvenici, koji su svojevrsna kralježnica Varaždinske županije i mi im dajemo punu po - dršku u njihovome radu u razvoju.

Dakle, krećemo se u jednome novome smjeru, koji je vrlo dinamičan – naglasila je posebna savjetnica Martinčević te svima zaželjela puno uspjeha, sreće, zdravlja i mira u nadolazećoj godini. Druženju se, nakon svečane sjednice na Geotehničkom fakultetu, pridružio i župan Radimir Čačić, koji je poručio kako Županija ostaje otvorena svima za suradnju i ostvarivanje dobrih projekata na korist svih građana.