×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 46

HSP AS: Za sramotu nije kriva Torcida, već – Milanović, Orepić i Orešković

Napisao/la: -

Obećanje Zorana Milanovića kako će nam stvoriti pakao, izrečeno 29. prosinca 2015., proteklih tjedana se obistinjuje, a režiranim nacionalnim sramoćenjem tijekom nogometne utakmice Hrvatske i Češke evidentno je kako se radi o smišljenom puzajućem državnom udaru, drže u HSP Ante Starčević.

Primjenom klasičnih UDBA-ških metoda, kako naglašava saborski zastupnik i glavni tajnik HSP AS Pero Ćorić, misija rušenja Domoljubne koalicije i izmišljanja filofašista s političkog i medijskog ringa prebacila se na sportske terene u inozemstvu.

-Cilj je prikazati Hrvatsku i hrvatski narod nazadnjacima i divljacima, ocjenjuje Ćorić dodajući da HSP AS kao „desno krilo“ Domoljubne koalicije i Hrvatske nikada neće odustati od borbe za „Hrvatsku i Krista protiv komunista“.

U HSP AS kažu da neće dopustiti da ljaga nemilih događanja na Europskom prvenstvu u Francuskoj bude bačena na splitsku Torcidu jer to „jednostavno nije istina“.

-Oni koji su sudjelovali u sramoćenju Hrvatske, iz zemlje nikada ne bi izašli da je tehnički ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić uistinu njihov odlazak na Euro želio i zaustaviti! U trenucima kada nam je na čelu SOA-e francuski državljanin Daniel Markić, kojeg je grčevito zastupao bivši premijer Tihomir Orešković, ne trebaju nas čuditi tehnike i metode kako su na stadion u Francuskoj ubačeni „odrađivači prljavog posla“ s bogatim pirotehničkim arsenalom! Kao što smo tvrdili da se lopovi nikada nisu uvukli u Heinzlovu te opljačkali trezor MUP-a, jer su već bili unutra kao dio sustava, tako izražavamo javnu sumnju i da su paklene naprave dočekale već na stadionu ubačene agente među tisuće hrvatskih navijača pa i Torcide, poručuju iz HSP AS-a.

Inzistiranje na kontroli represivnog aparata od strane MOST-a i Tihomira Oreškovića, uz paralelno zadržavanje „postkomunističkih kadrova“ Ranka Ostojića, Ćorić vidi kao „temeljni alat misije kojom se želi vratiti SDP na vlast“.

-Postupak sotoniziranja Domoljubne koalicije započeo je bivši ministar Ranko Ostojić koji nikada nije htio javno reći tko stoji iza „svastike“ na Poljudu jer bi krak doveo do već poznatih ureda u kojima se „stvara pakao“. Umjetno stvoreni sukob između juga i sjevera bogato podgrijavan određenim medijima, večeras je doživio svoj vrhunac, no model je jednoobrazan kao i kod iscrtavanja poljudske svastike! Cilj je svaliti krivnju na cijelu jednu navijačku skupinu, a sve kako bi se unijela pomutnja u domoljubnom korpusu koji je bio i ostao prijetnja SDP-u i ostacima ostataka UDBA-ine mašinerije! Stvaranje pakla i kaosa jedino je što znaju i u tome su kako vidimo – majstori! Dio tog kaosa i straha svakako su višetjedne orkestrirane patrole MUP-a po Vrgorcu koje u službi pobjede SDP-a i MOST-ovih pionira brišu na desetine hrvatskih građana s biračkih popisa, drže u HSP AS te osuđuju prejudiciranje odgovornosti cijele jedne navijačke skupine i traže imena onih koji su bacali baklje na stadionu u Saint-Étienneu „jer s njihovim imenima vrlo brzo ćemo doći i do njihovih nalogodavaca, a tada će napokon i sve maske pasti“.

Facebook komentari

Varaždinske-vijesti.hr koriste kolačiće (eng. Cookies) radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu prihvaćate korištenje kolačića.