HDZ zanima gdje je nestao novac za parkirna mjesta u POS-u

M.P./Varaždinske vijesti | 17.2.2017. u 15:15h | Objavljeno u Aktualno

Nedostatak parkirnih mjesta, ali i potreba postavljanja uspornika u Ulici hrvatskih branitelja u POS-ovom naselju u Varaždinu najvažniji su problemi koji muče građane četvrtog mjesnog odbora u POS-ovom naselju.

- U blizini je Sveučilište Sjever, tu su poslovni prostori, i parkirna mjesta su itekako potrebna. Iako su u Ulici Marije Jurić Zagorke ona prvotno bila predviđena, ondje je sada zelena površina. Zašto nisu formirana parkirna mjesta koja su građani platili? - pitao se predsjednik varaždinskog HDZ-a Damir Habijan.

Robert Puja, predsjednik IV. Temeljnog ogranka HDZ-a i Dejan Žmuk, član HDZ-a IV. Temeljnog ogranka upozoravaju pak i na potrebu postavljanja uspornika u Ulici hrvatskih branitelja.

- Ta je ulica izlazna na glavnu cestu i ljudi ovuda jure autima. Bilo je već i nesreća, a ovdje ima mnogo školaraca i djece. Policija je već dala suglasnost za postavljanje uspornika i čeka se samo suglasnost Grada - ukazao je Žmuk.

Također je ponovno upozorio i da stanari zgrada sami moraju plaćati redovnu deratizaciju, a ukazao je i na novi pravilnik kojim je definiran točan broj dolazaka dimnjačara. Usprkos tome, dimnjačari stanarima POS-a dolaze i po šest puta godišnje.

3D prezentacija POS a page 003