Trener hrvača Vindije Andrija Barić s Dejanom Šokmanom koji kandira za meč u kategoriji 130 kilograma Foto: Dražen Novosel

U 1. kolu novog prvenstva hrvači Vindije u Graberju čekaju Sisak

| 10.3.2019. u 11:47h | Objavljeno u Sport

Ovog vikenda mečevima 1. kola počinje nova sezona u Premijer hrvatskoj hrvačkoj ligi. Momčad Vindije će večeras ugostiti momčad Siska, a meč će se održati u u 19 sati u dvorani u Graberju.

Momčad Vindije će u novom prvenstvu na dvojnoj registraciji imati tri hrvatska reprezentativca i to Božu Starčevića, inače člana Metalca, koji se natječe u kategoriji do 82 kilograma, Ivana Hukleka iz Sesveta, koji nastupa u kategoriji do 87 kilograma i Tonya Bralu iz zagrebačkog Metalca, koji se natječe u kategoriji do 60 kilograma.

- Dovođenjem pojačanja u novom prvenstvu kandidirat ćemo za osvajanje naslova prvaka Hrvatske, a glavni konkurent bit će nam momčad Sesvetskog Kraljevca, koja je dovela Dominika Etlingera i Nenada Žugaja te bjeloruskog hrvača koji će pokrivati kategoriju do 55 kilograma. Osim njih opasna će biti i Petrinja, tako da nas ponovno očekuje zanimljivo prvenstvo. Momčad Siska je bolja nego lani, ali ne razmišljamo o drugom rezultatu osim o pobjedi - naglasio je trener hrvača Vindije Andrija Barić.