FOTO Predsjednica RH-a Kolinda posjetila Varaždinske Toplice te hotel Minervu

J.Š./Varaždinske vijesti | 14.12.2016. u 17:50h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

U svojem obilasku Varaždinske županije, drugog radnog dana kako je izmjestila ured u Varaždin, predsjednica RH-a Kolinda Grabar Kitarović posjetila je Varaždinske Toplice i hotel Minervu.

Predsjednica se zadržala u polustatnom druženju s predstavnicima gradske vlasti, predvođene gradonačelnicom Gorankom Štefanić, te topličkim gospodarstvenicima i okupljenim građanima.

Pozdravljajući predsjednicu Štefanić je naglasila da je ovo već drugi njen dolazak u Varaždinske Toplice u manje od godinu dana.

U ime svih građana Varaždinskih Toplica, gospodarstvenika, vijećnika Gradskog vijeća i svih nas ovdje prisutnih pozdravljam našu predsjednicu. Dobro nam došli po drugi put. Ovo je za nas velika čast i ponos te priznanje da smo na pravom putu da i dalje možemo razvijati naše Varaždinske Toplice kao turističku destinaciju naše lijepe Hrvatske – istaknula je u pozdravnom govoru gradonačelnica Štefanić.

Predsjednica je zahvalila na srdačnom dočeku, a iako je ovo njen već drugi dolazak u samo nekoliko mjeseci vjeruje da će ovakvih prilika biti i više.

– Svima vama želim jako puno uspjeha u radu, u razvoju kontinentalnog turizma kojeg smo se danas dotakli u našim razgovorima s načelnicima i gradonačelnicima iz Varaždinske županije – izjavila je pred nekoliko stotinjaka okupljenih građana u prostorima hotela Minerva. Svima koji se nalaze na liječenu u Varaždinskim Toplicama zaželjela je što brži oporavak i puno zdravlja. Iskoristila je prigodu te je svima zaželjela miran, sretan i blagoslovljen Božić i svako dobro u 2017. godini.

Nakon pozdravnih govora uslijedio je kratak razgovor s topličkim gospodarstvenicima među kojima su bili Bernarda Cecelja, Miljenko i Dragica Ratković, Dragutin Kranjčec, Josip Obad, Gatris Marko te Damir Mihalić, ravnatelj Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice.

Dodajmo i da je prije dolaska u Varaždinske Toplice predsjednica posjetila Osnovnu školu Svibovec i izložbu ratnih fotografija "Junaci hrvatske slobode 1990.-1996." u organizaciji Udruge SJP PU varaždinske "Roda".

Galerija slika