Veterani Plitvice iz Gojanca

Poznati današnji finalisti Pan Givova kupa u Vidovcu

| 10.2.2019. u 11:15h | Objavljeno u Sport

U dvorani Osnovne škole Vidovec u subotu, 9. veljače, odigrani su polufinalni susreti na Pan Givova kupu kod juniora, veterana i seniora.

Kod seniora u prvom polufinalu prva ekipa Poleta sa 6:1 je „pregazila“ Mladost iz Margečana i tako izborila finale, da bi u drugom polufinalu Sloboda ŠN rezultatom 3:1 ostvarila pobjedu protiv druge ekipe Tuhovčana. Slobodaši su u tom dvoboju odlično taktički stajali za što je najzaslužniji njihov trener-igrač Tomislav Sedlar.

Kod juniora u nedjeljnom finalu sastat će se obje ekipe Varteksa. Prva ekipa svladala je u polufinalu Novi Marof s 2:1, dok je druga nakon penala bila bolja od Slobode ŠN s ukupnim rezultatom 4:3.

Kod veterana u finale su se plasirali Plitvica i Instalacije Kukec. Gojančani su pobijedili Auto Florijanić s 3:0. Dva gola u tom susretu postigao je sjajni Tomica Ister. U drugom napetom dvoboju polufinala Instalacije Kukec su slavile s 2:1 protiv Ivančice.

Finalni dan počinje danas od 15 sati utakmicom finalnom utakmicom juniora, slijedi utakmica za treće mjesto kod juniora, potom utakmica za treće mjesto kod veterana, dok je finale u veteranskom dijelu na rasporedu u 17.15 sati.

Potom će revijalni susret odigrati pioniri Nogometnog centra Vidovec i Varteksa,  a u 18.45 sati na teren izlaze seniori u utakmici za treće mjesto.
Finale kod seniora između prve ekipe Poleta iz Tuhovca i Slobode ŠN počinje u 19.30 sati.