Cammeo dijeli ulaznice za humanitarni koncert „ Dar za eNeMaR“

J.Š./Varaždinske vijesti | 28.9.2016. u 15:11h | Objavljeno u Aktualno

Franšizni partneri Taxi Cammea Varaždin odlučili su podržati humanitarni koncert „ Dar za eNeMaR“, na kojem će se prikupljati novac za kupnju magnetske rezonance za potrebe Opće bolnice Varaždin.

Tako će korisnici Facebooka moći danas od 15 sati sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj će sretnim dobitnicima biti dodijeljeno deset besplatnih ulaznica za humanitarni koncert koje je osigurao Taxi Cammeo, a koji će se održati sutra, 29. rujna u 19 sati u Gradskoj dvorani Varaždin.

- Ovom nagradnom igrom želimo potaknuti interes Varaždinaca da se u što većem broju odazovu pozivu organizatora i tako sudjeluju u prikupljanju prijeko potrebnih sredstava za kupnju ovog uređaja - poručili su iz rukovodstva Taxi Cammea za sjevernu Hrvatsku.

Naime, organizator koncerta je Društvo Crvenog križa Varaždinske županije u suorganizaciji s Koncertnim uredom Varaždin, a nastupit će Boris Novković, ENDI, Gazde, Goran Karan, Ivica Pepelko, Jaques Houdek Kavaliri, Klapa Kampanel, Marko Tolja, Mirko Švenda Žiga, Nenad Kumrić Charlie, Rajko Suhodolčan, Sandi Cenov, Tamburaški sastav Begini te Stand up komičar Vlatko Štampar.

Cijena ulaznice je 50 kuna i može se kupiti putem tiscketshopa ili na sljedećim prodajnim mjestima: Arena Varaždin Caffe bar TIME OUT, Varaždinske vijesti d.d. (Suvenirnica) i TISAKmedia VARAŽDIN.

Sanja Zember, ravnateljica varaždinske Opće bolnice, kao cilj koncerta najavila je prikupljanje inicijalnih sredstva za nabavku uređaja budući da će ukupan iznos za nabavku uređaja biti oko deset milijuna kuna. Pokroviteljstvo nad humanitarnom akcijom, odnosno koncertom, prihvatila je predsjednica RH-a Kolinda Grabar Kitarović.

Svi oni koji žele mogu uplatiti sponzorstvo odnosno donaciju na poseban račun pri Društvu Crvenog križa Varaždinske županije:IBAN HR6023600001300105131.