Besplatno u Lendavu na razgovor o mladima i obrazovanju s predstavnicima EK

vv | 21.9.2016. u 13:03h | Objavljeno u Aktualno

U suradnji s kabinetom Tibora Navracsicsa, povjerenika Europske komisije za obrazovanje, kulturu, mlade i sport, Varaždinska županija i zagrebačko predstavništvo Europske komisije organizira dijalog s građanima u Lendavi ovog petka 23. rujna. Tema dijaloga bit će usredotočena na pitanja mladih i obrazovanja.

Očekuje se dijalog o problemu nezaposlenosti mladih, potrebi mladih da kroz obrazovni sustav dobiju vještine koje su potrebne na tržištu rada, te o potrebi identificiranja vještina za kojima će se iskazati potreba u budućnosti. Dijalog, koji će se simultano prevoditi i na hrvatski, će biti tematski podijeljen na pitanja o obrazovanju i kulturi te općenita pitanja o Europskoj uniji.

U dijalogu s građanima sudjeluju povjerenik Europske komisije za obrazovanje, kulturu, mlade i sport, Tibor Navracsics, i ministrica obrazovanja, znanosti i sporta Republike Slovenije, Maja Makovec Brenčič.

Iz Varaždina je osiguran besplatan prijevoz autobusom do do najsjevernijeg slovenskog grada i natrag. Okupljanje će biti na parkiralištu varaždinskog groblja s polaskom u 11.30 sati, a povratak je predviđen oko 16.00 sati istoga dana. Zainteresirani svoj dolazak trebaju potvrditi do kraja današnjeg dana na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., s imenom i prezimenom, organizacijom te adresom e-pošte (može biti i jedna zajednička, ako se unutar jedne organizacije prijavljuje više osoba). Također, vodite računa o tome da sa sobom ponesete osobne iskaznice.

Označeno u