FOTO Avar: Voda na Aquacityju je besprijekorna i pogodna za kupanje

| 21.6.2017. u 15:48h | Objavljeno u Aktualno

- Ispitali smo kvalitetu vode na Aquacityju, ona je besprijekorna i pogodna za kupanje. Aquacity će se u budućnosti uređivati i mi smo ovih nekoliko dana sa zakupcima uredili koliko smo mogli za ovu sezonu - rekao je zamjenik gradonačelnika Zlatan Avar na današnjoj konferenciji za novinare održanoj na Aquacityju.

- Ovo mora biti varaždinsko more i mora biti besplatno. Mi smo na jednoj stavci osigurali 200 tisuća kuna za funkcioniranje Aquacityja, znači sveukupno je 300 tisuća kuna u proračunu za namjenu Aquacityja, i time ćemo pokušati sanirati sve što možemo - rekao je Avar, navodeći kako za drugu sezonu ima puno planova te da će napraviti puno više nego za ovu sezonu.

Na presici je bio i novoimenovani direktor trgovačkog društva Aquacity Dražen Hrain, koji je inače već i bio direktor Aquacityja. Hrain je ponovno postavljen na mjesto direktora zbog toga što je pokazao inicijativu i interes za tvrtku i već ima iskustva u vođenju Aquacityja.

- Nismo mogli u kratkom roku učiniti više od onoga što smo učinili. Planova ima, ali prvo moramo vidjeti kako stoji naše trgovačko društvo, da vidimo koje su nam obveze i koji su daljnji koraci. Nakon toga ćemo u suradnji s Gradom donijeti plan kako dalje - rekao je stari/novi direktor Hrain, pri čemu je posebno naglasio da je kupanje na vlastitu odgovornost.

Galerija slika